Vienas jų bus birželio 3-ą dieną Alytuje Olimpinės dienos metu vyksiantis bėgimas, kuriame ketina dalyvauti ir daugiau olimpiečių. Be D. Lobačevskės bėgimo entuziastai galės mesti iššūkį ir alytiškiams olimpiečiams Vaidai Žūsinaitei ir Remigijui Kančiui. Pastarasis šiuo metu taip pat demonstruoja puikią formą, sekmadienį Varšuvos maratone finišavo 11-as ir savo asmeninį rezultatą pagerino net 18 sek.

„Į Alytų planuoju atvykti su šeima, turiningai praleisti laiką gražiame renginyje ir ketinu taip pat bėgti 10 km distanciją. Labai smagu, kad bėgimo tradicijos plinta po visą Lietuvą, kad dauguma miestų pradeda rengti savo varžybas. Manau, kad nubėgti už savo miestą bent Olimpinę mylią yra garbės reikalas, o norinčius rimčiau pasivaržyti, kviečiu į 5 arba 10 km bėgimą“, - kalbėjo D. Lobačevskė.

Ši savaitė yra paskutinė, kai galima įsigyti pigesnius bilietus į mokamus Olimpinės dienos Alytuje turnyrus. Pats renginys yra nemokamas, todėl tiek stebėti sportinę ir pramoginę programą, tiek mėgėjiškai išbandyti virš 40 skirtingų sporto rungčių bus galima visiems norintiems. Mokami yra tik aktyviai sportuojantiems skirti bėgimo, sportinio ėjimo ir „LTeam Throwdown“ turnyrai.

Registracija į 5 arba 10 km bėgimo ir 5 km sportinio ėjimo varžybas iki balandžio 30 d. kainuoja 5 eurus, o funkcinių treniruočių dalyvių komandai, sudarytai iš 4 asmenų, registracija į „LTeam Throwdown“ kainuos 30 eurų. Visi, nesurinkę komandos ar norintys išbandyti šį sportą, turės galimybę tai padaryti asmeninėse nemokamose varžybose „Cross–Training Challenge“, skirtoms mėgėjams.

Visi kiti Olimpinės dienos turnyrai ir rungtys yra nemokamos. Stalo tenisininkai kviečiami dalyvauti šeimų turnyre, kuriame komandą reikės suformuoti iš trijų giminystės ryšiais siejamų narių. Plaukikai varžysis 50 metrų laisvu stiliumi distancijoje, jaunieji dviratininkai (iki 6-erių metų arba nuo 7-erių iki 10-ies metų) įveiks atitinkamai 1 km arba 2 km trasas, o visi norintys – tiek vaikai, tiek suaugę, galės dviračiu minti simbolinę Olimpinę mylią. Gatvės šokių mėgėjai kviečiami registruotis į taip pat nemokamą „LTeam Jam–2017“ turnyrą.

Daugiau informacijos ir registracija į Olimpinę dieną Alytuje – LTeam.lt puslapyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)