Iš pradžių 39-erių metų D. Labanauskui, gyvenančiam Kauno rajone, teko vytis varžovą ir lyginti rezultatą: 2:2, 3:3. Antroje žaidimo pusėje D. Labanauskas su varžovu pasikeitė vaidmenimis, tačiau lemiamame lege neišnaudojo daug galimybių pasiekti pergalę ir pralaimėjo rezultatu 5:6.

Šiose Turkijoje vykstančiose varžybose lietuvis užsitikrino bronzos medalį. Pernai vykusioje Europos smiginio taurėje jis tapo asmeninės rungties vicečempionu.

Ketvirtfinalyje D. Labanauskas, WDF pasaulio reitinge užimantis pirmą vietą, rezultatu 5:4 nugalėjo australą Raymondą Smithą.

Šiemet į pasaulio taurės varžybas suvažiavo 36 valstybių rinktinės po keturis vyrus ir keturias moteris. Jie rungėsi asmeninėse, porų ir komandų rungtyse. Vyko ir rungtys jaunimui.

Lietuvių vyrų komandą sudaro D. Labanauskas, Arūnas Čiplys iš Mažeikių, Sigitas Vasylius iš Šiaulių ir Gintaras Tumėnas iš Vilniaus.

Moterų komanda: jonavietė Renata Vaikutienė, Asta Juknienė iš Elektrėnų, jonavietė Kornelija Lušaitė ir kėdainiškė Sandra Rimkevičiūtė.

Lietuvos vyrų ir moterų komandos pasidalijo 5-8 vietas. Porų ir asmeninėse varžybose moterys pralaimėjo jau pirmuose ratuose. Du ratus į priekį pasistūmėjo D .Labanausko ir A. Čiplio pora, tačiau kovoje dėl patekimo į geriausiųjų aštuntuką jie lemiamą akimirką rezultatu 3:4 nusileido olandams, kurie vėliau nukeliavo iki pat finalo.

Praėjusiose Europos taurės varžybose D. Labanauskas asmeninėje rungtyje iškopė į finalą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)