Tokia ledo ritulio šventė Elektrėnų rūmuose vyks ketvirtadienį, 19 valandą, o įėjimas į renginį – nemokamas.

„Džiaugiuosi, kad vėl turiu galimybę vilkėti Lietuvos aprangą, – teigė 41-erių metų buvęs sportininkas. – Smagu bus pamatyti savo draugus, kartu su jais čiuožti ant ledo ir pasivaržyti su Rusijos rinktine. Tikrai kviečiu visus ledo ritulio mylėtojus atvykti į Elektrėnus ir apsilankyti šiame nuotaikingame renginyje“.

Pats D. Kasparaitis dėl dalyvavimo šiose draugiškose rungtynėse atvyks iš Jungtinių Amerikos Valstijų.

D. Kasparaitis NHL lygoje žaidė 16 sezonų ir vilkėjo Niujorko „Islanders“, Pitsburgo „Penguins“, Kolorado „Avalanche“ ir Niujorko „Rangers“ komandų aprangas.

1992 metais D. Kasparaitis tapo Albervilio žiemos olimpiniu žaidynių čempionu, 1998 m. Nagano olimpinėse žaidynėse iškovojo sidabro medalį, 2002 m. olimpinėse žaidynėse Solt Leik Sityje laimėjo bronzos apdovanojimą.

Be D. Kasparaičio, Lietuvos komandos aprangą vilkės buvę Lietuvos ledo ritulio rinktinės ir Elektrėnų „Energijos“ žaidėjai. Rusijos komandą sudarys NHL ir Kontinentinėje ledo ritulio lygoje žaidę ritulininkai.

Ketvirtadienį ledo ritulio šventėje Elektrėnuose susirinkę žiūrovai galės išvysti ne tik ledo ritulio kovą, tačiau ir meninę programą, vyks parodomoji dailiojo čiuožimo programa, koncertas.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)