Mačas vyko Elektrėnų ledo rūmuose. Tai jau buvo trečias šių ekipų susirėmimas sezone. Iki tol, „Hockey Punks“ netikėtai ir namuose (6:3), ir išvykoje (3:2) abu kartus įveikė elektrėniškius.

Šį kartą mačą geriau pradėjo „Lokių-Poseidono“ ritulininkai, kurie po pirmojo kėlinio pirmavo 2:0. Tačiau likusi rungtynių dalis priklausė gausiai palaikomai „Hockey Punks“ komandai, kuri įmušė 5 įvarčius be atsako ir tik mačo pabaigoje leido kiek sušvelninti rezultatą. D. Kasparaitis pelnė trečiąjį vilniečių įvartį, persvėrusį rezultatą jų naudai.

Po mačo jis buvo apvilktas Lietuvos ledo ritulio rinktinės marškinėliais. Tai sukėlė didžiausias ovacijas beveik pilnai užpildytuose ledo rūmuose.

Išdalinęs autografus ir skyręs dėmesio fanams, lietuvis buvo pakilios nuotaikos ir nevengė pajuokauti. Ypač apie savo pelnytą įvartį.

„Tas įvartis aišku, kad svarbus. Trečias buvo, lemiamas mums, kai išėjome į priekį. Aš manau, kad jeigu taip žaisiu – kas rungtynes įvartį mušiu, tai būsiu lyderis čempionato“, – juokėsi jis.

D. Kasparaitis pergalės nuopelnų sau neskyrė, teigdamas, kad nors ir visi tikėjosi gero žaidimo iš jo, visa „Hockey Punks“ komanda sužaidė gerai.

Kalbėdamas apie rungtynių lygį, lietuvis sakė, kad nors jis ir nėra pats aukščiausias, bet žaisti smagu.

„Na kaip, lygis yra lygis. Aišku nepalyginsi su aukščiausiomis lygomis, bet vis tiek vyrai stengėsi ir nežaidė savo malonumui – žaidė iki galo ir stipriai. Lygis nelabai didelis, bet vis tiek įdomu žiūrėti, įdomu ir žaisti“.

Rungtynių metu kilo ne vienos muštynės. Kaip nekeista, kietumu ir mušeikos įvaizdžiu per savo karjerą pagarsėjęs lietuvis jose nesudalyvavo ir neįsivėlė į didesnius konfliktus.

„Čia turbūt viskas nuo manęs.. (juokiasi, – DELFI). Galvojo, kad ir aš mušiuosi. Ledo ritulys yra toks žaidimas – fiziškas ir kartais vyrai neišlaiko savo emocijų“, – juokavo D. Kasparaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)