Velionė keletą metų grūmėsi su vėžiu, o prieš keletą mėnesių - lapkritį - ją ištiko insultas. Pasak L. Vanagienės, D. Stagniūnas spėjo grįžti iš Nicoje, Prancūzijoje, vykusio pasaulio dailiojo čiuožimo čempionato į JAV ir pamatyti mamą gyvą.

Žinodamas, kad mamos būklė sunki, D. Stagniūnas rengėsi pasaulio dailiojo čiuožimo čempionatui. Iki pat čempionato nebuvo aišku, ar ledo šokėjas startuos pasaulio pirmenybėse.

„Ji gyveno dėl Deivido, dėl Vankuverio olimpiados. Ji rado savyje jėgų, nugalėjo vėžį, atsistatė, sportavo. Ji buvo gyva dailiuoju čiuožimu ir tai, kad Deividas su nauja partnere Isabella Tobias ruošiasi kitai olimpiadai, dėkoti reikia mamai. Mama įkvėpė Deividą, palaikė, kad jis nemestų sporto“, - pasakojo L. Vanagienė,

Praėjusių metų pabaigoje D. Stagniūno mamą ištiko stiprus insultas, moteris buvo paralyžiuota, tačiau po kurio laiko vėl atsistojo ant kojų, išmoko vaikščioti ir kalbėti.

D. Stagniūnas dar turi brolį.

Pasaulio dailiojo čiuožimo čempionate D. Stagniūnas su partnere I. Tobias užėmė 18-ą vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją