„Esame nepaprastai laimingi, didžiuojamės kiekvienu važiavusiu treku ir taip prisidėjusio prie šio gražaus rekordo. Dvigubai laimingi jaučiamės ir dėl to, kad rekordą „Daugiausiai etapų estafetinis važiavimas treke dviračiu“ visi kartu pasiekėme jau po 18 valandų 37 minučių ir 34 sekundžių, bet nesustojome ir važiavome toliau“, – sako „Cido“ arenos generalinis direktorius Tomas Inčikas.

Drauge siekti rekordo susirinko 251 dalyvis: 176 vyrai, 75 moterys ir 59 vaikai. Visiems jiems po renginio buvo įteikti specialūs tą patvirtinantys sertifikatai. Viso renginio metu budėjo dviračių sporto klubo „GENO“ dviratininkai, jie arenoje praleido 24 valandas.

Šią savaitę rekordo duomenys bus perduoti „Factum“ ir „World Guiness Records“ organizacijoms. Šios savo ruožtu paskelbs, ar šis važiavimas tapo Lietuvos ir pasaulio rekordu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)