„United Lt Stars“ studijos įkūrėjos treniruotes dabar lanko keturios mergaičių nuo 7 iki 16 metų grupės.

Anot A. Grinevičiūtės, jaunosios šokėjos nebūtinai paaugusios turės pasukti į profesionalių klubų palaikymo grupes – treniruotės ant šokių parketo pirmiausia reikalingos jų lankstumui, greičiui ar tiesiog sveikatai pagerinti.

Pati trenerė praeityje šoko Klaipėdos universiteto kolektyve „Leader Dance“, kuris anksčiau buvo neatsiejamas nuo Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos. Žiūrovus Kauno sporto halėje klaipėdietės linksmino net aštuonerius metus – iki 2009-ųjų, kuomet jas pakeitė „Cheer up dancers“ merginos iš laikinosios sostinės.

A. Grinevičiūtė su uostamiesčio grupe taip pat šoko per 2009 ir 2011 metų Europos krepšinio pirmenybes, 2010 metų pasaulio čempionatą, moterų krepšinio varžybas ir kitus tarptautinius sporto renginius.

Savo šokių studiją ji įkūrė 2011 metais Klaipėdoje, o pernai, persikrausčiusi į Panevėžį, pradėjo treniruoti Aukštaitijos sostinės mergaites.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)