Teismas jam skyrė 18 metų kalėjimo.

48-erių vyras, kuris 2006-aisiais buvo iškovojęs WBC čempionu, areštuotas 2016-aisiais įtariant, kad C. Baldomiras dvejus metus seksualiai išnaudojo mergaitę, kai šiai 2012-aisiais tebuvo dar septyneri.

Vyras buvo nuteistas už nepilnametės pasikartojusią seksualinę prievartą. Prieš teismo procesą C. Baldomiras, pamatęs žiniasklaidos atstovus, šiems demonstratyviai parodė vidurinį pirštą.

Geriausi jo sportinės karjeros metai – 2006-ieji, kai argentinietis netikėtai įveikė pusiau vidutinio svorio kategorijos čempioną Zab Judah.

Po sėkmingai apginto titulo prieš Arturo Gatti, 2006-ųjų lapkritį C. Baldomirą sustabdė Floydas Mayweatheris, kuriam atiteko šios svorio kategorijos pasaulio čempiono titulas.

Boksininko karjerą C. Baldomiras baigė 2014-aisiais, jo sąskaitoje – 49 pergalės, iš jų 15 nokautu, 16 pralaimėjimų bei 6 lygiosios.

Vėliau jis pradėjo trenerio karjerą, o 2016-aisiais tėvynėje buvo įvertintas už nuopelnus sportui.

Po sulaikymo argentinietis dienas leido areštinėje, prieš tai gyveno su žmona ir ketverių metų sūnumi. Iš pirmosios santuokos jis turi tris dukteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)