„Labai džiaugiuosi suteikta galimybe kovoti savo žiūrovų akivaizdoje. Šiais metais buvo labai įtemptas sezonas – vyko pasaulio ir Europos čempionatai, daug kovų profesionalų lygoje, todėl Lietuvoje per visus metus dalyvavau tik vieneriose varžybose – Lietuvos čempionate balandžio mėnesį“, - teigė dėl kelialapio į kitų metų Rio de Žaneiro olimpiadą kovojantis E. Petrauskas.

Bokso dvikova vyks pagal Tarptautinės bokso asociacijos AIBA taisykles svorio kategorijoje iki 64 kilogramų.

„Daugelis kovinių sporto šakų atstovų sportininkų kelią pradeda būtent bokso ringe. Todėl norime kuo labiau populiarinti boksą – parodyti, koks boksas įdomus, azartiškas ir nenuspėjamas sportas.

Žiūrovų itin mėgstamas „FC HERO's“ turnyras tam yra puiki proga. Tikimės, kad kuo daugiau žmonių pamėgs boksą ir ši olimpinė sporto šaka grįš į populiarumo aukštumas, kaip buvo legendinių Algirdo Šociko ir Dano Pozniako laikais. Tada bokso dvikovos vykdavo stadionuose, o Kauno sporto halė nesutalpindavo visų norinčių“, - sakė kovos Vilniuje nekantriai laukiantis E. Petrauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)