Jo dvikovos bene dažniausiai baigiasi smaugimo veiksmais, bet T. Pakutinskas jau pats nori pokyčių.

„Stengsiuosi daugiau dirbti rankomis, o ne tik smaugti, smaugti ir smaugti… Kiek galima“, – juokdamasis retoriškai klausia.

Kovo 19-ą jis didžiausio „KOK WORLD SERIES 2016“ bušido turnyro ringe susitiks su Arya Sheikhu Hosseini – kovotoju iš garsiausio Olandijos sporto klubo „Mike's GYM“.

Smaugiku dažnai vadinamas sportininkas turi ypatingai didelį gerbėjų ratą tiek iš gimtosios Tauragės, tiek iš antrais namais tapusio Vilniaus. Jis neslepia, kad palaikantieji yra pagrindinė varomoji jėga. Kaip ir kasmet, T. Pakutinsko kovų su nekantrumu laukia fanai, treneriai, artimieji ir net žiniasklaidos atstovai, nes jis tikrai sugeba susitikimus su priešininkais užbaigti įspūdingai. Dvikova su A. Sheikhu Hosseini neturėtų būti išimtimi.

„Pasiruošimas vyksta labai atsakingai. Labiausiai padeda treneriai ir kolegos boksininkai. Tikiuosi, kad pavyks išpildyti jų ir savo lūkesčius su kaupu. Laukia ypatingas vakaras“, – užtikrintai taria kovotojas ir priduria, kad paskutinė savaitė bus ramesnė.

„Mažinsime krūvius, nes organizmas turi atsigauti.“

Apie priešininką T. Pakutinskas kalba taip pat taktiškai, kaip ir apie anksčiau užsmaugtus ar tiesiog nugalėtus.

„Žinau, kad jis stiprus varžovas, bet nenoriu gilintis ir analizuoti jo kovų. Viską jau tuoj pamatysime“, – intriguojančiai pokalbį baigė sportininkas.

T. Pakutinskas ir stipriausi Lietuvos bušido kovotojai M. Narauskas, N. Lukošiūnas, M. Jasiūnas, H. Lukošiūnas, S. Maslobojevas, H. Vikšraitis, K. Liukaitis, I. Barysas, D. Danyla, J. Mocka, T. Jonkus, I. Osininas, V. Kulda ir J. Stoliarenko jau kovo 19–ą Vilniaus „Siemens arenoje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)