Į Kauną atvyksta Markas Antony Lopezas, Juanas Archuleta, Joe Stevensonas, Shadas Smithas. Namų sienas gins Tomas Pakutinskas, Vytautas Sadauskas, Karolis Buslys, varžybose taip pat pasirodys sportininkai iš Armėnijos, Gruzijos, Rusijos, Italijos, Moldovos, Rumunijos.

K. Buslys kovos dėl svorio kategorijos iki 60 kg KOTC čempiono diržo su Sh. Smithu, V. Sadauskas susirems su J. Archuleta (iki 70 kg). Pagrindinėje vakaro dvikovoje susikaus sunkiasvoriai (per 100 kg) T. Pakutinskas ir M. A. Lopezas. Praėjusiais metais amerikietis susitiko su patyrusiu lietuviu Egidijumi Valavičiumi: kova truko 5 raundus ir baigėsi M. A. Lopezo pergale.

Stebėti turnyro atvyks MMA atstovai iš Lenkijos, Vokietijos, Amerikos, Gruzijos, Armėnijos, Čekijos, taip pat kelios renginį filmuosiančios JAV televizijos, „King of the Cage“ federacijos prezidentas Terry Neilas Trebilcockas. Anot pastarojo, jam bus įdomu pamatyti Lietuvos kovotojus, kuriuos galėtų pakviesti kovoti ir Amerikos mišrių kovų turnyruose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)