Tai būtų pirmoji A. Joshua kova Didžiojoje Britanijoje nuo 2018 metų. „Kobros“ pravardę turinčio bulgaro vadybininkas Bobas Arumas įsitikinęs, kad K. Pulevas gali įveikti favoritu laikomą britą taip pat, kaip tai padarė anksčiau ir Andy Ruizas.

Daugelis bokso fanų norėtų pažiūrėti kaip ringe kovoja A. Joshua ir dabartinis pasaulio sunkaus svorio pagal WBC versiją čempionas Tysonas Fury. Pastarasis ketina trečią kartą (preliminariai liepos 18 dieną) suremti pirštines su amerikiečiu Deontay Wilderiu.

K. Pulevas teigia, kad vietoje A. Joshua ringe su kitos organizacijos čempionu susigrums jis pats. Bulgaras vienintelį karjeroje pralaimėjimą patyrė 2014 metais nusileisdamas Vladimirui Kličko.

„Tapti pasaulio sunkaus svorio bokso čempionu visuomet buvo mano misija ir aš ją ketinu įgyvendinti 2020 metų birželio 20 dieną“, – tvirtino K. Pulevas.

Naujame „Tottenham Hotspur“ stadione vyksiančioje dvikovoje A. Joshua neabejoja savo pergale: „Čempiono diržai vėl bus iškelti į viršų ir niekas manęs nesustabdys, kad juos išsaugočiau“, – sakė 30-metis A. Joshua.

Pastarojo vadybininkas Eddie Hearnas kalbėjo, kad jei savo kovas laimės A. Joshua ir T. Fury, tuomet abu galėtų susigrumti ringe dar šių metų gruodį Saudo Arabijoje.

K. Pulevas turėjo boksuotis su A. Joshua dar 2017 metais, tačiau susižeidė ir į ringą nelipo. Nuo pralaimėjimo V. Kličko bulgaras laimėjo 8 dvikovas iš eilės.

A. Joshua po šokiruojančio pralaimėjimo A. Ruizui, revanšinėje dvikovoje su meksikiečiu praėjusį gruodį šventė įtikinamą pergalę ir susigrąžino visus prarastus titulus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)