Akivaizdu, kad L. Lewiso nė kiek nežavi rugpjūčio 27-os dienos ankstyvą rytą (Lietuvos laiku) vyksianti dvikova tarp bokso žvaigždės F. Mayweatherio ir mišrių kovos menų UFC čempiono C. McGregoro.

51-erių metų L. Lewisas interviu BBC išdėstė savo nuomonę: „Pučiamas milžiniškas burbulas, tačiau šios bokso dvikovos nevertinu kaip rimtos. Aš jos netgi nevertinu kaip dvikovos“.

Farsu būsimą susirėmimą vadinantis vyras neabejojo, kad galiausiai kels į viršų rankas. „Joks kitas iš 49-ių buvusių varžovų nerado būdų, kaip įveikti F. Mayweatherį. Dabar tai mėgins padaryti UFC kovotojas, kuris niekada nesiboksavo. Manau, kad tai yra tikras farsas“, – kalbėjo jis.

L. Lewisas tikino, kad šio spektaklio nesirengia žiūrėti. „Tai ne ta kova, dėl kurios sėsčiau į lėktuvą ir žiūrėčiau gyvai. Nebent man sumokėtų, kad ją komentuočiau“, – gudriai mirktelėdamas akimi sakė buvęs pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas.

Las Vegase vyksiantis kontroversiškas šou dar vadinamas milijardo dolerių dvikova. Teigiama, kad F. Mayweatheris savo 50-oje karjeros dvikovoje uždirbs apie 100 mln. JAV dolerių, o bokso ringe debiutuojantis airis – 75 mln. Šios sumos gali gerokai išaugti, priklausomai nuo rėmėjų, televizijos transliacijos ir kitų faktorių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)