Rugpjūčio 1 dieną internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame Sh. Briggsas įsiveržia į restoraną, kur pusryčiavo V. Kličko. Amerikietis prisėdo prie ukrainiečio stalo, atėmė jo lėkštę ir ėmė valgyti svetimą maistą, vis kartodamas: „tu esi netikras čempionas“.

V. Kličko sugriebė stiklinę vandens išpylė Sh. Briggsui ant galvos, tardamas „gal norėtum užsigerti mano maistą?“. Netrukus apvirto stalas ir ėmė skraidyti kėdės ir indai. Muštynėms įsisiūbuoti sutrukdė tik V. Kličko asmens sargybiniai.

Netrukus po incidento Sh. Briggsas viename socialinių tinklų paskelbė, kad ateis į V. Kličko kovą su bulgaru Kubratu Pulevu ir primuš ukrainietį smūgiais į veidą.

Po Sh. Briggso išpuolio, kuris buvo ne pirmas jo karjeroje, V. Kličko sustiprino savo apsaugą. Sh. Briggsas, kuris incidento metu stiklinės šukėmis susipjaustė ranką ir koją, siekia, kad būtų surengta jo ir V. Kličko kova ringe.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)