„Negalime likti abejingi vaikų sveikatai. Visos lėšos, surinktos už bilietus į varžybas bus skirtos Domukui gydyti. Gydymas brangiai kainuoja, todėl norime padėti šeimai ir prisidėti prie šiuolaikinio ir efektyvaus gydymo, kuris šiuo metu prieinamas tik Šveicarijoje. Šią akciją aktyviai palaiko ir boksininkai, todėl tikiuosi, kad visi kartu mes prisidėsime prie Domuko gydymo“, – sako varžybas organizuojantis Marijampolės apskrities bokso federacijos prezidentas Gintautas Statkevičius.

Marijampolėje vyksiančiame Lietuvos ir Lenkijos bokso rinktinių susitikime vyks septynios suaugusiųjų ir dvi jaunimo kovos.

Lietuvos rinktinės garbę gins šalies čempionai Mantas Valavičius (svorio kategorija virš 91 kg), Tadas Tamašauskas (iki 91 kg), Edgaras Skurdelis (iki 60 kg) ir Marius Vyšniauskas (iki 49 kg), vicečempionas Deividas Kliučakas (iki 64 kg), prizininkai Tomas Sinkevičius (iki 75 kg) ir Aleksandras Mironovas (iki 69 kg).

Lietuvos ir Lenkijos boksininkų dvikovas nuo 17.50 val. tiesiogiai stebėkite DELFI TV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)