„The Notorious One“ pravardę turintis C. McGregoras interviu ESPN viešai atsiprašė už incidentus viešumoje ir prisiėmė visišką atsakomybę už savo veiksmus.

Taip pat airis – kuo abejoja daugelis kovinio sporto ekspertų – atsiėmė savo žodžius apie karjeros pabaigą. Sugrįžimas į ringą galėtų įvykti dar šiais metais.

Tačiau kol kas airis mėgino savo įgūdžiais pasigirti už ringų ribų.

Šių metų balandžio 6 dieną airis „Marble Arch“ bare po ginčo smogė vyresniam vyrui į veidą. Baro lankytojai tuomet sustabdė kovinių menų žvaigždę ir išvedė jį laukan.

Visas įvykis buvo įrašytas vaizdo kamera. Anot ESPN, šis incidentas dar tiriamas.

„Priimsiu tai, kas atsitiko ir tikrai nesislėpsiu, nes buvau visiškai neteisus. Tokiam žmogui kaip aš toks elgesys yra visiškai netoleruotinas“, – ESPN kalbėjo C. McGregoras.

Airis atsiprašė ir už kitą konfliktą gegužę Majamyje, kai jis atėmė kito vyro mobilųjį telefoną ir sudaužė. Dėl šio incidento kovotojas buvo trumpam sulaikytas.

C. McGregoras aiškino, kad jis leidžiasi pernelyg lengvai išprovokuojamas ir norėtų ateityje to išvengti.

„Tai nėra lyderio, kovos menų atstovo ar čempiono pavyzdys. Turiu būti ramus. Turiu būti Zen. Turiu rodyti pavyzdį. Reikia vengti tokių pykčio priepuolių ir daug su tuo dirbu, ėmiausi atitinkamų veiksmų. Noriu tapti geresniu – geresniu tėvu, geresniu žmogumi, geresniu pavyzdžiu vaikams“, – teigė jis.

Airis taip pat prabilo apie tai, kad jo sugrįžimas į ringą gali įvykti dar šiais metais. Kas gali būti jo varžovu ringe, kol kas neaišku.

„The Notorious“ ringe nekovojo nuo pralaimėjimo Ch. Nurmagomedovui praėjusių metų spalį. Abu kovotojai vėliau buvo suspenduoti dėl sukeltų masinių muštynių už aštuoniakampio ribų.

„Noriu susigrąžinti pasaulio čempiono titulą, – ESPN pareiškė C. McGegoras. – Nesvarbu, ar tai būtų Dustinas Poirier, Nate'as Diazas ar Jorge'as Masvidalis. Turiu galvoje bet kas, Tony Fergusonas, Justinas Gaethje, Maxas Holloway, Jose Aldo. Iš tikrųjų visiškai nesvarbu. Svarbiausia – noriu grįžti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)