Tai bus mūšis dėl laisvo WBC (Pasaulio bokso tarybos) Tarptautinio (International) čempiono diržo pirmo vidutinio svorio kategorijoje (iki 69,9 kg). Prieš tai bus parodytos dvi įžanginės kovos.

Akistatos favoritu daugelis bokso specialistų vadina B. Rose'ą. Jis yra WBO (Pasaulio bokso organizacijos) Tarpžemyninis (Intercontinental), taip pat Didžiosios Britanijos čempionas. 29-erių metų B. Rose'as, kuris yra 4 cm aukštesnis už priešininką, profesionalų varžybose iškovojo 26 pergales (8 - nokautu), patyrė du pralaimėjimus, o vieną kovą baigė lygiosiomis.

B. Rose'as šešis kartus tapo Didžiosios Britanijos mėgėjų čempionatų nugalėtoju, Europos jaunių pirmenybėse laimėjo bronzos medalį.

Tiesa, bokso ekspertai pažymi, jog C. Jonesas pasižymi galingesniu smūgiu nei jo varžovas. Jis profesionalų ringe net 26 kartus laimėjo nokautu, iš viso šventė 36 pergales, bet 10 kartų nusileido varžovams. Trijose jo kovose buvo užfiksuotos lygiosios. C. Jonesas yra buvęs JAV ir NABA (Šiaurės Amerikos bokso asociacijos) čempionas pirmo vidutinio svorio kategorijoje.

Abu boksininkai praėjusiose kovose, kurios vyko pernai, palaužė savo priešininkus. B. Rose'as įveikė argentinietį Ignacio Lucero Fragą, o C. Jonesas trečiame raunde nokautavo tėvynainį Shannoną Millerį.

„Viasat Sport Baltic“ kanalas B. Rose'o ir C. Joneso kovos vaizdo įrašą rodys vasario 15 dieną, 12.45 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją