Vyrų kombinuotoje estafetėje 4x100 m „Energy Standard“ komanda finišavo per 3 min. 23,11 sek. ir aplenkė visus varžovus. Kartu su S. Biliu šioje estafetėje plaukė rusas Klimentas Kolesnikovas, baltarusis Ilja Šymanovičius ir Chadas le Closas iš Pietų Afrikos.

Vyrų estafetėje 4x100 m laisvuoju stiliumi S. Bilis su rusu Jevgenijumi Rylovu, britu Benu Proudu ir K. Kolesnikovu atstovavo antrajai „Energy Standard“ ekipai, kuri užėmė trečiąją vietą – 3 min. 10 sek. Nugalėjo pirmoji „Energy Standard“ ekipa – Sergejus Ševcovas, Florentas Manaudou, C. Le Closas ir Ivanas Girevas (3 min. 8,77 sek.).

ISL varžybose dalyvauja keturių komandų – „Cali Condors“, „DC Trident“, „Aqua Centurions“ ir „Energy Standard“ – sportininkai.

Po 19 rungčių iš 37 komandų įskaitoje pirmauja „Energy Standard“ (250 tšk.). Antroje yra „Call Condors“ (229,5 tšk.), trečioje – „DC Trident“ (165 tšk.).

Asmeninėje įskaitoje tarp vyrų pirmauja prancūzas FLorentas Manaudou (18,5 tšk.). Toliau rikiuojasi C. le Closas (18 tšk.) ir I. Šymanovičius (17,5 tšk.). S. Bilis (7,5 tšk.) yra 23-ias.

Moterų lyderių trejetą sudaro švedė Sarah Sjostrom (22,5 tšk.), rusė Olivia Smoliga (18,5 tšk.) ir amerikietė Lilly King (18 tšk.).

Naujo formato komercinės varžybos – puikus būdas plaukikams ne tik pratęsti sezoną ar papildoma galimybė papildyti kišenes, bet kartu ir sustiprinti savo vardą tarptautinėje arenoje bei populiarinti plaukimo sportą apskritai.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)