„Pirates“ ir „Indians“ klubai suspendavo D. Neverauską.

Po laimėtų rungtynių 6:2 „Pirates“ klubo perspektyvūs beisbolininkai D. Neverauskas ir 26-erių metų Giftas Ngoepe iš Pietų Afrikos nuėjo į Toledo „The Bronze Boar“ barą, esantį netoli „Mud Hens“ stadiono. Vakarėlyje dalyvavo keli abiejų komandų žaidėjai.

Prieš pat baro uždarymą G. Ngoepe įsivėlė į konfliktą su barmene dėl paskutinio gėrimo. Jis buvo išvarytas iš baro, susistumdė su barmene ir dar vienu lankytoju. Atvykus policijai G. Ngoepe, 26-erių metų Warwickas Saupoldas ir D. Neverauskas pasipriešino pareigūnams. Lietuvis bandydamas išvaduoti G. Ngoepę iš policininkų rankų nukrito ant šaligatvio ir susižeidė veidą.

D. Neverauskas policininkui šaukė: „Ką tu ketini dabar daryti? Gal nušausi mane?“

Policijos protokole pažymėta, kad D. Neverauskas „aktyviai priešinosi policininkams, griuvo ir susižeidė kaktą ir nosį.“ Mūsiškiui Toledo policijos nuovadoje buvo suteikta medicinos pagalba. Iš daboklės lietuvis buvo paleistas už 100 JAV dolerių užstatą.

Visi trys beisbolininkai apkaltinti užpuolimu, viešosios tvarkos pažeidimu ir priešinimusi pareigūnams.

W. Saupoldas priklauso „Detroit Tigers“ klubui, bet žaidžia Toledo „Mud Hens“ ekipoje.

Po incidento „Pirates“ klubas suspendavo G. Ngoepę ir D. Neverauską savaitei. Jų tolesnis likimas paaiškės artimiausiu metu. Teismo posėdis Tolede vyks rugsėjo 13 d.

D. Neverauskas su „Pirates“ klubu sutartį pasirašė 2010 metais. Jam ir priklauso teisės į lietuvį. Šiemet D. Neverauskas persikėlė į „Indianapolis Indians“ komandą. Jis Indianapolio klubo taip pat suspenduotas visam likusiam sezonui.

Praėjusią vasarą lietuvis metikas („pitcher“) pateko į „Major League Baseball“ (MLB) „Visų žvaigždžių“ savaitgalio renginius, kurie vyko San Diege ir žaidė „Jaunųjų talentų“ rungtynėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)