Po truputį reguliarus sezonas artėja prie pabaigos, tad kiekvienas taškas ekipoms gali būti svarbus kovoje dėl patekimo į finalo ketvertą. Lietuvos klubų laukiančios dvikovos pakankamai skirtingos. Jei vienose lietuviai yra favoritai, tai kitose teks kovoti iš visų jėgų norint iškovoti taškų.

Kauniečių varžovai bus HC „Vitiaz“ iš Minsko ir Bresto HC „Meškov“. Pirmame rate „Vitiaz“ ekipa savo arenoje buvo lengvai įveikta rezultatu 36:24. Tad pergalės prieš šią ekipą tikimasi Kaune ir antrą kartą. Tuo metu Bresto atstovai palaužti tik rungtynių pabaigoje rezultatu 31:30, todėl laukia lygių varžovų dvikova.

Klaipėdos ekipa šeštadienį susitiks su „Viljandi HC“ klubu, kuriam namuose buvo pralaimėta 25:27. Kitą dieną lauks rungtynės su HC „Kehra/Horizon Pulp&Paper“ ekipa, kuri buvo įveikta 33:24. Klaipėdiečiai negalės remtis traumą patyrusiais Mindaugu Meškausku ir Mindaugu Dumčiumi.

Rungtynių tvarkaraštis:

Sausio 23 d.

17.00 val. Kauno „Granitas“ - Minsko „HC Vitiaz“;
18.00 val. „Viljandi HC“ - Klaipėdos „Dragūnas“.

Sausio 24 d.

14.00 val. „HC Kehra/Horizon Pulp&Paper“ - „Dragūnas“;
14.00 val. „Granitas“ - Bresto „HC Meškov“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)