Du įvarčius „Balticai“ pelnė Robertas Mikesas (37 ir 52 min.), po vieną įmušė Ilja Novikovas (19 min.) ir Vadimas Chvolesas (48 min.).

Vilniaus komandos stratego Dmitrijaus Medvedevo teigimu, šeštadienio susitikimas buvo itin nelengvas, o pergalingą trečią kėlinį lėmė kovingas komandos užsidegimas.

„Mums buvo tikrai nelengva žaisti, varžovai pasirodė labai stipriai. Pirmus du kėlinius vyko rimta ir lygiavertė kova, o trečiame, mūsiškiams parodžius savo charakterį, įvyko lūžis, nulėmęs rungtynių baigtį. Mūsų koziris buvo dar ir tai, kad pirmus du kėlinius žaidėme keturiais penketais, tad paskirstėme žaidėjų jėgas ir ritulininkai jas išsaugojo iki pat galo“, – sakė D. Medvedevas.

Šiame mače iki pat trečio kėlinio vidurio rezultatas buvo lygus, tačiau 48 min. komandos kapitonas V. Chvolesas, gavęs puikų Leonido Kozlovo perdavima, išvedė „Baltica“ į priekį, o šį proveržį netrukus užtvirtino taiklus R. Mikeso įvartis.

„Nesu tikras kodėl, tačiau jau kone taisykle tampa tai, kad trečiame kėlinyje mes sužaidžiame geriausiai. Džiaugiuosi, kad ji pasitvirtino ir šiandien ir mes parodėme, ką galime. Smagu, kad pavyko pelnyti įvartį, tačiau už jį galiu padėkoti Leonidui, kuris sudarė tokią palankią progą. Jei būčiau jos neišnaudojęs, nežinau ką pasidaryčiau“, – juokėsi V. Chvolesas.

Artimiausios „Baltica“ rungtynės namuose - Vilniaus Pramogų arenoje - vyks vasario 4-ą, 5-ą ir 7-ą dienomis. O artimiausiu metu (sausio 21-ą, 22-ą ir 24-ą d.) Vilniaus klubas sužais trejų rungtynių seriją išvykoje į Latviją su Rygos „Juniors“ ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją