Varžybų direktorius estas Allaras Tonissaaras tikisi įveikti visus sunkumus ir surengti lenktynes 2017 metais.

„2011 metais, kai pradėjome organizuoti Baltijos turą, nemanėme, kad rengti lenktynes trijose šalyse bus taip sunku. Biudžeto ir įsipareigojimų pasiskirstymas turėjo tik palengvinti daugiadienių varžybų organizavimą trijose mažytėse Baltijos šalyse, tačiau taip neįvyko“, – apgailestavo A. Tonissaaras.

„Baltic Chain Tour“ buvo ilgiausios profesionalų dviračių lenktynės Baltijos regione. Varžybų organizatoriai dėkoja visiems, kurie prisidėjo prie lenktynių rengimo per praėjusius penkerius metus.

„Esame užmezgę ryšius su dviračių lenktynių organizatoriais Suomijoje ir Švedijoje. Dėl puikaus susisiekimo keltais galėtumėme rengti lenktynes penkiose šalyse – Švedijoje, Suomijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Manau, kad Šiaurės šalių prisijungimas padėtų išspręsti daugelį klausimų ir galėtumėme sugrįžti labiau organizuoti bei su didesniu biudžetu“, – sakė A. Tonissaaras.

Pirmas „Baltic Chain Tour“ lenktynes 2011 metais laimėjo estas Erkis Putsepas, antras – lietuvis Gediminas Bagdonas, trečias – vokietis Philippas Walslebenas, ketvirtas – olandas Mathieu van der Poelis, o penktas – ukrainietis Andrejus Kulikas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)