„Laukėme žinių iš jos iki paskutinės akimirkos, bet jos telefonas visąlaik buvo išjungtas. O vasario 28 d. sužinojome, kad ji ir treneris Stanislavas Solovjovas yra Turkijoje“, – spaudos konferencijoje žaibais svaidėsi Baltarusijos sporto ir turizmo ministras Aleksandras Šamko.

Nors treneris teigė, jog viena nuolatinių lietuvės Simonos Krupeckaitės konkurenčių yra traumuota, A. Šamko tikino, kad medikų komisija nenustatė rimtų aplinkybių, kurios neleistų dviratininkei startuoti tėvynėje pirmą kartą vykusiame čempionate.

Baltarusiai šiose pirmenybėse patyrė fiasko, neiškovoję nė vieno apdovanojimo. Po varžybų iš pareigų buvo atleistas Baltarusijos moterų rinktinės vyriausiasis treneris S. Solovjovas, ketinama apkarpyti dviratininkų finansavimą.

Primename, kad pasaulio čempionate motyvuojant nuovargiu po Londono olimpinių žaidynių nedalyvavo nė vienas Lietuvos atstovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)