„Baltų gladiatoriaus“ pravardę turintis M. Bukauskas UFC narve pussunkio svorio kategorijoje (iki 93 kg) kovėsi antrą kartą. Deja, daug intrigos žadėjusi kova baigėsi netikėtai anksti.

Dvikovos pradžioje australas smūgiavo į M. Bukausko kojas, tačiau netrukus taktiką pakeitė ir dešine ranka pataikė varžovui į galvą. Smūgis buvo stiprus, lietuvis mėgino stotis, tačiau J. Crute'as viską baigė dar vienu stipriu smūgiu.

Teisėjas Andersas Ohlssonas sustabdė kovą, kuri baigėsi australo pergale 2 min. 1 sek. pirmame raunde.

Dvikovoje prieš tai liepos mėnesį M. Bukauskas techniniu nokautu įveikė graiką Andreasą Michailidį „Spartaną“. 26 metų M. Bukausko sąskaitoje MMA (Mišrių kovos menų) varžybose dabar – 11 pergalių ir 3 pralaimėjimai.

24-erių J. Crute‘o statistika kiek geresnė – laimėjo 12 kovų iš 13.

„Svarbiausia man buvo neskubėti ir būti užtikrintam savo galimybėmis. Su ankstesniu nusiteikimu ir filosofija niekuomet nebūčiau tapęs čempionu, o dabar aš ketinu tapti pasaulio čempionu“, – po pergalės drąsiai kalbėjo australas.


Pagrindinėje kovoje susigrūmė Meksikos pilietybę turintis amerikietis 29-erių Bryanas Ortega ir Korėjos Zombiu vadinamas 33-ejų Chang Sung Jungas.

Visų lengviausiojo svorio kategorijoje (iki 57,2 kg) teisėjų sprendimu triumfavo amerikietis. Pastarasis MMA akistatose iškovojo jau 15-ą pergalę ir patyrė tik vieną nesėkmę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)