Prizai - visą dieną

Vanduo žmones traukia, nes jis yra gyvybės ir išlikimo garantas, jėgų, įkvėpimo, bet kartu ir atsipalaidavimo suteikianti oazė.
Į baseiną - ir norint išsivaduoti nuo įtampos, atgauti dvasinę pusiausvyrą, ir sustiprėti fiziškai, ir turiningai bei naudingai praleisti laisvalaikio. Pasisemti džiaugsmo, energijos, pajusti
vasariškos šilumos ir nuotaikos dvelksmą. Vieniems ar su visa šeima.

Atvirų durų dieną „Girstučio“ baseino erdvės bus atviros nuo 10 val. ryto iki 20 val. vakaro. Visą šeštadienį lauks profesionalių trenerių vedami užsiėmimai bei jų individualios konsultacijos, patarimai, pamokymai, konkursai ir prizai ir siurprizai, o po jų – atgaiva poilsio zonoje.

Kas valandą vyks po penkis įvairius užsiėmimus, treniruotes, tad juos išbandyti galės visi norintys. Be to, spalio 10-11 dienomis vienkartiniam apsilankymui bus taikoma 30 proc. nuolaida.

Mankšta ant irklenčių

„Girstučio“ plaukimo komplekse įvairiems lankytojų poreikiams skirti net trys – 50, 25 metrų ir pramogų baseinai ir vienas vaikų baseinėlis. Atvirų durų dieną svečius džiugins visi jie, bet
kiekvienas skirtingai. Tai viename, tai kitame vaikai ir suaugusieji visą dieną bus mokomi, kaip taisyklingai plaukti. Jau prakutusiems jauniesiems plaukikams rengiamas specialus kliūčių ruožas ir kamuoliuko traukimo iš dugno rungtis.

Baseinėlyje, prižiūrimame akylo personalo, galės saugiai turkštis patys mažiausi šventės dalyviai. Tuo pat metu likusiuose baseinuose vyks daugybė grupinių užsiėmimų suaugusiems.

Nemėgstate prakaituoti sporto salėje? Aqua aerobika skirta moterims, besitikinčioms sutvirtinti kūną ir pagražinti formas linksmų ir gaivių užsiėmimų metu.

Treniruokliai po vandeniu privers prastą įprastinės treniruoklių salės kvapą likti toli užmaršty. Be to, toks sportavimo būdas yra kur kas saugesnis už prakaito liejimą sausumoje ir rekomenduojamas žmonėms po įvairių traumų, siekiantiems grįžti į įprastą gyvenimo ritmą.

Visuomet galvojote, kad mankšta yra nuobodoka dienotvarkės dalis? Tik ne pratimai ant irklenčių. Be to, jos metu išjudinsite giliausius savo raumenis, apie kurių egzistavimą, galbūt, net neįtarėte. Sukurta ir speciali programa vandenyje, skirta senjorams gražinti harmoniją į jų kasdienybę, o taip pat užsiėmimų programa mamai ir mažyliui.

Klausk pirtininko

Įspūdžius aptarti bus galima poilsio zonoje, pavyzdžiui, besimėgaujant atpalaiduojančių masažo vonių ar pirčių teikiamais malonumais. Pastarųjų irgi veiks net keturios: sauna, infraraudonųjų spindulių, garinė ir aromaterapinė. Beje, atvirų durų dieną lankytojus konsultuos ne tik treneriai, bet ir pirtininkas. Jis pasiūlys pirtyje išbandyti įvairias sveikatinimo procedūras.

Po rekonstrukcijos lankytojus pradžiugins ir patogesni dušai bei spintelės, o taip pat naujos paslaugos. Pavyzdžiui, bare bus galima atsigaivinti sveikuoliškais kokteiliais ir užkandžiais.

Baseino administracija tikisi sulaukti lankytojų nuomonės, kurie užsiėmimai patiko labiausiai, ko pasigesta ir ką naujo norėtų išbandyti. Pagal atsiliepimus bus koreguojamas būsimų paslaugų, treniruočių pasiūla ir tvarkaraštis.

Galima su šortais ir be kepurėlių

Po rekonstrukcijos pakeistos ir taisyklės lankytojams. Nebeprivaloma dėvėti maudymosi kepurėlių. Savo pačių patogumui dailiosios lyties atstovės plaukus galės tik susirišti. Vyrai laukiami ir su maudymosi šortais, nors anksčiau jų prašoma dėvėti tik maudymosi
glaudes. Maudymosi kostiumų, nardymo akinių ir kepurėlių prireikus, bus galima įsigyti vietoje.

Ne vienas lankytojas nudžiugs sužinojęs, kad penktadaliu pratęsiamas vienkartinio apsilankymo laikas – iki 2,5 val., tad bus galima dar ilgiau pasimėgauti baseino teikiama nauda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)