Po Kazanėje (Rusija) rugpjūtį vykusio pasaulio čempionato Lietuvos plaukimo federacija (LPF) rinktinės atstovus į Karibų jūros salą išsiuntė norėdama vienu šūviu sumedžioti du zuikius.

Plaukikams ne tik leista atsigauti po svarbiausių metų varžybų nuostabiu gamtos grožiu garsėjančiame kurorte. Tuo pačiu komandos nariai įvertino treniruočių sąlygas Nyderlandų karūnai pavaldžioje saloje, kadangi čia po metų gali vykti pasirengimo stovykla prieš Rio de Žaneiro olimpines žaidynes.

„Buvo puiku – baltas smėlis, jūra, saulė. Kartu apžiūrėjome bazes. Manau, kad galėsime ten stovyklauti prieš olimpiadą“, – įspūdžiais dalinosi R. Meilutytė, iš Arubos grįžusi praėjusią savaitę.

Netrukus plaukikė, kuri Kazanė turėjo tenkintis sidabro medaliu, iškovotu 100 m plaukimo krūtine distancijoje, išskris į savo nuolatinę rezidenciją Plimute, o ruoštis naujam sezonui pradės treniruočių stovykloje Ispanijoje.

18-metė kaunietė ketina dalyvauti gruodį Izraelyje vyksiančiame Europos čempionate trumpame (25 m) baseine, todėl prieš pirmenybes startuos ir keliuose pasaulio taurės varžybų etapuose.

Anot sportininkės, olimpinio sezono metu ji retai lankysis namuose, tad veikiausiai turės planus užbaigti koledžą atidėti po Rio de Žaneiro žaidynių.

„Iki šiol daug dėmesio skyriau mokslams, bet kitais metais ypač daug laiko teks praleisti išvažiavus. Todėl galbūt egzaminų nepavyks laikyti. Ką padarysi, per sportą mokslai nukenčia“, – sakė R. Meilutytė.

O laiką leidžiant Lietuvoje, kenčia atostogos, kadangi įvairūs susitikimai ir renginiai Londono olimpinės čempionės darbotvarkėje suplanuoti kiekvieną dieną.

Antradienį ji Vilniuje padėjo parašą ant sutarties su advokatų kontora „Valiunas Ellex‟, teiksiančia pasaulio rekordininkei ir jos vardo labdaros fondui teisines paslaugas.

Kreiptis į teisininkus R. Meilutytės šeimai jau buvo prireikę sprendžiant ginčus dėl neteisėto plaukikės atvaizdo panaudojimo reklamoje, sudarant sutartis su asmeniniais rėmėjais.

Gal R. Meilutytė jau pagalvojo ir apie vedybų sutartį, kurių ne vieną garsiems Lietuvos žmonėms yra parengę jos naujieji partneriai?

„Kad dar labai anksti kalbėti“, – prunkštelėjusi ranka numojo atletė, kaip sako pati, dėl sporto neturinti laiko vaikinams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)