Trečiadienį tuo pasinaudojo sėkmingai rungtynes su Utenos komanda sužaidęs Kauno „Granitas-Karys“ ir iš trečios vietos šoktelėjo į antrą. Sykiu tai tapo puikia dovana gimtadienį šventusiam granitiečių treneriui Valdemarui Novickiui.

Utenoje vykusiame susitikime „Granitas-Karys“ dominavo nuo pat rungtynių pradžios ir po pirmo kėlinio turėjo dviženklę persvarą (23:12). Antrame kėlinyje kauniečiai žaidė dar užtikrinčiau, demonstravo gerą gynybą ir leido varžovams įmesti vos 7 įvarčius.

Taigi galutinis rezultatas 43:19 „Granitui“ atnešė ne tik pergalę, bet ir svarbius du taškus, kurie leido įsitaisyti aukštesnėje pozicijoje.

Utenos ekipą bandė gelbėti Matas Mecelica, realizavęs net 12 metimų (5 iš 7 metrų), po 2 pelnė Tomas Čiužas ir Kasparas Ubeika, po 1 – Žilvinas Juzėnas, Eimantas Sinkevičius ir Karolis Ubeika.

„Granito“ gretose 8 kartus pasižymėjo Karolis Dambrauskas, 7 – Paulius Šarkauskas, 6 įvarčius pelnė Karolis Grigas, po 5 – Marius Kairys, Deivydas Virbauskas (1 iš 7 metrų) ir Manvydas Lazauskas.

„Rungtynės buvo geros, tiesiog trūko poros sergančių žaidėjų, trūko vartininkų. Žaidimas nevyko taip, kaip norėtųsi. Pradžioje bandėme neatsilikti, bet to įvykdyti nepavyko, dėl to ir turime tokį rezultatą“, – sakė uteniškis Karolis Ubeika.

„Rungtynėse žaidėjų lygis smarkiai skyrėsi. Laimėjome greitame puolime, išvengėme nereikalingų baudų ir puikiai susitvarkėme. Viso to dėka ir laimėjome tokiu rezultatu“, - komentavo kaunietis Mindaugas Urbonas („Granitas-Karys“)

Artimiausios Lietuvos vyrų rankinio lygos rungtynės vyks šeštadienį (vasario 25-ą d.), kai Vilniuje susitiks HC „Vilnius“ ir turnyro lentelės lyderis Klaipėdos „Dragūnas“, Šiauliuose vietos „SM Dubysa-Gubernija“ žais su Alytaus „Varsa-Stronglasu“, o Panevėžyje kovos „Grifas-Raimundo Sargūno sporto gimnazija-KKSC“ ir Varėnos „Ūla“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)