Mišrių porų akmenslydžio varžybos olimpinėse žaidynėse rengiamos pirmą kartą.

Rusijos duetas mažajame finale antradienį 8:4 nugalėjo norvegus Kristin Skaslien ir Magnusą Nedregotteną.

Finale taip pat antradienį susitinka kanadiečiai Kaitlyn Lawes ir Johnas Morrisas bei šveicarai Jenny Perret ir Martinas Riosas.

Pjongčango žiemos olimpinių žaidynių akmenslydžio mišrių porų varžybas antradienį laimėjo kanadiečiai Kaitlyn Lawes ir Johnas Morrisas.

Jie finale 10:3 pranoko šveicarus Jenny Perret ir Martiną Riosą.

Kaip jau skelbta, kovoje dėl trečiosios vietos sutuoktiniai iš Rusijos Anastasija Bryzgalova ir Aleksandras Krušelnickis 8:4 įveikė norvegus Kristin Skaslien ir Magnusą Nedregotteną.

Mišrių porų akmenslydžio varžybos olimpinėse žaidynėse surengtos pirmą kartą.

Pjongčango žiemos olimpinių žaidynių vyrų kalnų slidinėjimo dvikovės - greitojo nusileidimo ir slalomo - varžybas antradienį laimėjo austras Marcelis Hirscheris. Tai pirmasis jo olimpinis auksas.

Šešiskart pasaulio taurę iškovojęs 28-erių metų Austrijos kalnų slidininkas užfiksavo 2 min. 6,52 sek. laiką ir 0,23 sek. pranoko antrąją vietą užėmusį 26-erių metų prancūzą Alexį Pinturault. Bronzos medalį pelnė 28-erių metų prancūzas Victoras Muffatas-Jeandetas (+1,02 sek.).

Po greitojo nusileidimo pirmavęs vokietis Thomas Dressenas galutinėje įskaitoje liko devintas (+2,44 sek.). Varžybose dalyvavo 65 kalnų slidininkai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)