Man labai sunku vertinti tokį sprendimą. Tai yra asmeninis žmogaus apsisprendimas. Nežinau, dėl kokių priežasčių taip nusprendė, tačiau teko girdėti, kad jis jautė didžiulį spaudimą", - teigė D.Gudzinevičiūtė.

Virgilijus Alekna ir D.Gudzinevičiūtė vakar atskleidė dalį savo vizijų.

"Noriu visus nuraminti, kad mano tikslas nėra viską griauti ir keisti, - kalbėjo V.Alekna. - Kaip tik norėčiau dirbti nieko negriaudamas. Darbai, kurie daromi gerai, bus tęsiami. Stengsiuosi, kad federacijos gautų dar svaresnę finansinę paramą."

Kol kas vienintelė V.Aleknos varžovė D.Gudzinevičiūtė neketina iš anksto pripažinti dukart olimpinio čempiono pergalės.

"Tikrai ketinu kandidatuoti,- sakė šaulė. - Esu už demokratinius principus, todėl turi būti daugiau nei vienas kandidatas, juolab kad jis patinka ne visiems. Jei laimėčiau, kokios nors reformos tikrai būtų. Pats veiklos modelis turėtų išlikti, nes jis reglamentuojamas Olimpinės chartijos, tačiau atsinaujinimas būtinas."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)