Kvalifikacinėse varžybose tranšėjinėje aikštelėje geriausią rezultatą parodė Algirdas Keršulis (111 pataikymų iš 125). Antras buvo Rytis Sventickas (107), treti - Kristijonas Žemaitis ir Donatas Blaškevičius (105).

Po pusfinalio ir finalo Lietuvos čempionu tapo Aleksejus Zareckis (11+11). Finale nugalėtojui pralaimėjęs Rytis Sventickas pelnė sidabrą (11+7), o kovoje dėl bronzos Donatas Blaškevičius nugalėjo Algirdą Keršulį (10:9).

Apvalioje aikštelėje po kvalifikacinių varžybų pirmavo titulą ginantis Ronaldas Račinskas (115 iš 125). Lyderio pasiektas rezultatas yra naujas Lietuvos rekordas ir tašku viršija minimalų olimpinį kvalifikacinį normatyvą.

Antras rikiavosi Renaldas Mackonis (103), trečias - Germanas Bogdanovas (102).

Pusfinalyje ir finale geriausią rezultatą parodęs Ronaldas Račinskas apgynė Lietuvos čempiono titulą (14+ 13). Nugalėtojui finale dviem taškais nusileidęs Germanas Bogdanovas pelnė sidabrą. Kovoje dėl bronzos Renaldas Mackonis 13:11 įveikė Jaunių Indrašių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)