Vyrų vienetų kategorijoje nepralenkiamas buvo Kęstutis Navickas.

Jam pasipriešinti sugebėjo tik dvidešimtmetis Povilas Bartušis, pusfinalyje po atkaklios kovos rezultatu (21:12, 19:21, 21:16) nusileidęs geriausiam Lietuvos badmintonininkui.

Vyrų dvejetų kategorijoje lygiaverčių varžovų nesutiko Alano Plavino ir P. Bartušio pora. Tai šiuo metu pirmą ir antrą reitingą Lietuvoje turintys badmintonininkai.

Vienintelė absoliuti čempionato nugalėtoja – Akvilė Stapušaitytė. Ji nugalėjo moterų vienetų, moterų dvejetų ir mišrių dvejetų kategorijose. Vieneto kategorijoje A. Stapušaitytė nugalėjo jau 9 metus iš eilės.

Moterų dvejetų kategorijoje geriausia Lietuvos badmintonininkė žaidė kartu su partnere Vytaute Fomkinaite. Mišrių dvejetų kategorijoje A. Stapušaitytė nugalėjo kartu su broliu, SEB arenos badmintono akademijos treneriu Ramūnu Stapušaičiu. 16 porų lentelėje brolis su seserimi pasipriešinimo sulaukė tik finale, kur rezultatu (25:23 21:15) įveikė puikiai turnyre pasirodžiusius P. Bartušį ir V. Fomkinaitę.

Lietuvos badmintono čempionatas vyksta nuo 1963 metų. Kiekvienais metais dėl Lietuvos čempiono titulo jame susirungia geriausi Lietuvos badmintonininkai.

Tai buvo pirmas oficialus badmintono turnyras SEB arenoje. Kovo 1 dieną čia vyks geriausio Lietuvos badmintonininko K. Navicko turnyras.