Nugalėtoju tapo Tomas Boonenas iš „Omega Pharma-Quick-Step Cycling Team“. Jis 160,5 km nuotolį įveikė per 3 val. 30 min ir 7 sek.

Antras liko Michaelis Murkuvas iš „Tinkoff-Saxo“ ekipos, o trečias buvo Jurgenas Roelandtsas iš „Omega Pharma-Quick-Step Cycling Team“.

„Kaip ir visada Katare buvo vėjuota ir nervinga. Buvo keletą kartų skilusi grupė, bet visą laiką sekdavosi būti priekyje. Lemiamus 50 km buvau pirmoje grupelėje kartu su dar apie 30 žmonių. Situacija man buvo palanki, nieko nereikėjo pačiam daryt („Omega Pharma-Quick-Step Cycling Team“ komandos dviratininkų šioje grupėje buvo 5-6, jų tarpe lenktynių lyderis ir sprinteris, tad šie dviratininkai palaikė didelį grupės tempą, o likusiems reikėjo tik išsilaikyti, - red. pastab.) , tik išsilaikyti su jais. Buvau išsaugojęs nemažai jėgų finišui. Buvau labai nusivylęs, kai pradūriau ratą likus 4 km. Tikrai galėjau šiandien laimėti“, - nusivylimo neslėpė A. Kruopis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)