Šiuo metu A. Kruopis turi surinkęs 30 taškų ir užima trečia vietą, nuo lyderio (taškų įskaitoje) jis atsilieka tik dviem taškais. Pirmauja airis Matthew Brammeieras („Synergy Baku Cycling Project“) su 32 taškais.

„Vaikinai šiandien puikiai palydėjo Aidį į finišą. Brettas Lancasteris likus 200 m. išvedė Aidį į gerą poziciją. Kaip sakė pats Aidis, jis kiek per ilgai uždelsė, o Guardini ir kiti pirmieji spurtavo ir išsiveržė į priekį“ – sakė „ORICA GreenEDGE“ sporto direktorius Mattas Wilsonas.

„Jis labai stipriai nusivylęs. Aidis turėjo puikią galimybę nugalėti, bet padarė vieną mažą klaidą kuri jam kainavo pergalę. Dar liko šeši palankus etapai, tad šansų dar bus“ – pridėjo M. Willsonas

Rytoj dviratininkų laukia vienintelis kalnų etapas, kuriame paaiškės lyderiai kovojant dėl bendrosios įskaitos. A. Kruopio komandoje geriausio rezultato sieks olanadas Pieteris Weeningas, kuris praėjusiais metais finišavo antras (bendroje įskaitoje).

Kosta Rikoje vykstančiose lenktynėse Inga Čilvinaitė finišavo su pagrindine grupe, o komandos draugė rusė Olga Zabelinskaya išsaugojo lyderės marškinėlius. Trečiame etape lietuvė finišo liniją kirto 29-oje vietoje ir bendroje įskaitoje išsaugojo 13-ą poziciją.

Nugalėtoja tapo amerikietė Shelley Olds iš „Ale Cipollini“ komandos, ji trasą įveikė per 1 val. 57 min. ir 57 sek., antra liko Anna Zita Maria Stricker iš Italijos („Astana Be Pink Womens Team“), trečia Yussely Mendivil iš Meksikos („Seleccion De Mexico“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją