„Pritrūkome komandos draugų, teko ieškoti užuovėjos, tad „atsisėdau“ į gana šiltą „Lotto Belisol“ komandos traukinį. A. Greipelis važiavo už manęs, o aš nenorėjau per anksti pradėti spurto, nes finišavome prieš vėją. Deja, bet A. Greipelis šiandien buvo stipresnis. Truputi dar trūksta pasitikėjimo savimi, bet viskas juda į gerąją pusę. Gerai jaučiuosi ant dviračio ir manau viskas ateis su laiku. Rytoj tikiuosi viskas bus geriau“, – pasakojo A. Kruopis.

Gedimino Bagdono komandos draugas buvo pabėgėlių grupėje, todėl lietuvis ramiai važiavo pagrindinėje grupėje. Lenktynių pabaigoje grupė suskilo į mažas grupeles ir G. Bagdonas finišo liniją kirto 53-čias, nuo nugalėtojo atsilikęs 19 sek.

Penktadienį Katare dviratininkų laukia paskutinis 113,5 km etapas iš Sealine Beach Resort į Doha Cornieche'ą.

E. Šiškevičius startavo lenktynėse Prancūzijoje

Evaldas Šiškevičius Prancūzijoje startavo dviratininkų daugiadienėse lenktynėse „Tour Mediterraneen Cycliste Professionnel“ lenktynėse. „Team La Pomme Marseille“ komandai atstovaujantis lietuvis po paskutinių lenktynių praėjusią savaitę buvo kiek apsirgęs, todėl šiose lenktynėse jo užduotis bus padėti savo komandos draugams.

Pirmame etape E. Šiškevičiaus komandos sprinteris Benjaminas Giraudas finišavo penktas, o dėl bendros įskaitos kovojantis Remy Di GreGorio finišavo su pagrindine grupe.E. Šiškevičius finišo liniją kirto 122-oje vietoje, nuo nugalėtojo atsilikęs 4 min. ir 9 sekundes.

Penktadienį dviratininkai turės įveikti 170,6 km iš Cadolive'o į Roussetą. Daugiadienės dviratininkų lenktynės sekmadienį finišuos Toulon Mont-Farone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)