Apvalios aikštelės rungtyje merginų grupėje, kvalifikacijoje numušusi 63 taikinius iš 75-ių ir pagerinusi Lietuvos rekordą, kartu su suome, vokiete ir trijomis rusėmis pateko į pusfinalį, kur iškovojo teisę šaudyti dėl 1-2 vietos su Regina Šakirova.

Finale pataikiusi 12 taikinių iš 15 ji užėmė pirmą vietą. Antroje vietoje liko rusė R. Šakirova, trečioje – suomė N. Aaltonen.

Trys Lietuvos atstovai dalyvavo varžybose Latvijoje

Bauskės mieste Latvijoje vyko stendinio šaudymo Latvijos taurės antras atviras etapas, kuriame Lietuvai atstovavo keturi šauliai.

Apvalios aikštelės rungtyje olimpietis Ronaldas Račinskas užėmė antrą vietą, kvalifikacijoje pataikęs 93 taikinius iš 100 ir finale tik vienu tašku atsilikęs (15:16) nuo latvio Dainio Upelnieko.

Trečioje vietoje liko Egilis Abolinis.

Tranšėjinės aikštelės rungtyje po įtempto finalo pirmą vietą užėmė Donatas Blaškevičius. Jis kvalifikacijoje numušęs 90 taikinių iš 100 ir finale (11+1) kovojo su kitu Lietuvos šauliu Aleksejumi Zareckiu.

Pastarasis kvalifikacijoje surinko 94 taškus ir po persišaudymo finale (11+0), liko antroje vietoje.

Trečią vietą užėmė Aleksandras Andriuškevičius iš Latvijos.

Donatas Kuprys, kvalifikacijoje numušęs 73 taikinius, liko septintoje pozicijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)