„Atėjo man laikas. Nors viskas turi pabaigą, bet noriu, kad ši nebūtų liūdna. Per tuos 21-erius metus irklavime patyriau begalę nuostabių akimirkų, kurias visą likusį gyvenimą nešiosiu su savimi.

Džiaugiuosi, kad tėvai mane supažindino su irklavimu. Sportuodamas sutikau daugybę įspūdingų ir stiprių asmenybių. Radau ištikimų draugų, bendražygių, kurie padėjo kartu siekti tikslų. Didžiuojuosi, kad turėjau galimybę atstovauti savo šaliai – jeigu kas paklaustų, ar vėl rinkčiausi tokį kelią, net nedvejodamas sutikčiau.

Taip, buvo be galo sunku, bet tikrai verta! Ir nors su profesionaliu sportu atsisveikinu, toli nuo jo nepabėgsiu. Būdami Trakuose tikrai mane sutiksite – tik jau nebe irklavimuose takuose“, – socialiniame tinkle rašė S. Ritteris.

Irkluodamas porinę dvivietę, jis dukart tapo Europos čempionu ir laimėjo dar tris žemesnės prabos medalius, du sidabro apdovanojimus parsivežė ir iš planetos pirmenybių.

S. Ritteris taip pat yra 2015 metų universiados čempionas, o Rio de Žaneire ant olimpinės pakylos kopė kartu su Mindaugu Griškoniu.

Praėjusią vasarą Tokijuje jis startavo su Aurimu Adomavičiumi ir tenkinosi 12 vieta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)