Rungtynes sėkmingiau pradėjo svečiai, kurie 5 minutę pirmavo 6:2. Tuomet neblogą atkarpą sužaidė Lietuvos rinktinė ir sumažino atsilikimą – 7:5. Lietuvos rinktinės vartininkas Lukas Gurskis atrėmė du iš eilės 7 m. baudinius, tačiau vokiečių tai nepalaužė ir jie atradę savo žaidimą pradėjo tolti – 12:6. Pasibaigus pirmajam kėliniui švieslentėje degė skaičiai 20:10.


Antrasis kėlinys prasidėjo labai nerezultatyviai. Sužaidus 10 minučių rezultatas buvo 21:12. Lietuviai vis bandė kabintis ir mažinti atsilikimą, kurį pavyko sumažinti iki 24:18. Vis tik vokiečiai sėkmingai užbaigė rungtynes ir išlaikė saugią persvarą.Galutinis rezultatas 22:33.Rungtynėse buvo nemažai pašalinimų, tačiau didesnių aistrų jų metu nekilo, o grubesnių baudų buvo išvengta.

Rezultatyviausi nugalėtojų gretose buvo Franzas Semperas ir Lukas Mertensas pelnę po 5 įvarčius.

Lietuvių gretose Lukas Vanagas ir Lukas Juškėnas pelnė po 5 įvarčius, Dovydas Kuodys pridėjo 4. Modestas Štarolis 3 kartus sėkmingai atakavo varžovų vartus, Gabrielius Virbauskas ir Modestas Vaitiekūnas įmetė po 2, Jovydas Jurašius – 1.

Geriausiu Lietuvos rinktinės žaidėju turnyre pripažintas Dovydas Kuodys. Jis pasidžiaugė, kad žaidžiant su galinga Vokietijos rinktine pavyko lygiai sužaisti antrąją rungtynių dalį. Po pertraukos buvo tinkamas nusiteikimas, o pradėjus žaisti greitą rankinį, vokiečiai susidurdavo su problemomis.

Treneris Valdemaras Burba visą turnyrą vertino teigiamai. Rankininkai įgavo reikiamos patirties. Jis net neabejojo, kad keletas žaidėjų neužilgo pravers nacionalinės komandos duris ir taps svarbiais žaidėjais joje.

Prieš tai vykusiose rungtynėse Rusijos rankininkai įveikė Kosovą rezultatu 32:22. Į Europos čempionatą pateko Vokietija ir Rusija.

Grupės lentelė:

1. Vokietija – 6 taškai;
2. Rusija – 4 taškai;
3. Lietuva – 2 taškai;
4. Kosovas 0 taškų.