Ji truko vos 90 sekundžių. Vienas iš jų krito kaip pakirstas ant grindų ir ilgai negalėjo atsikelti. Jaunieji boksininkai kovėsi užsidėję ant kelių apsaugą ir su bokso pirštinėmis, tačiau be šalmų. Būtent smūgis į galvą vienam iš jų baigėsi nokautu. Sutikimą surengti dvikovą buvo davę jaunųjų boksininkų tėvai. Apie kovą susuktas filmas internete buvo parodytas 28 tūkst. kartų – rašo dienraštis „Gazeta Wyborcza“ ir TVN24.

Vieniems jaunieji mušeikos, kurie vis labiau tampa populiarūs, tapo didvyriais, kitiems – sukėlė pasibjaurėjimą ir gailestį. Neliko skolingas ir Lenkijos Vaikų teisų gynėjas Marekas Michalakas. Gavęs savo internetiniame puslapyje tūkstančius pasipiktinusių žmonių žinučių, dvikovos rengėjus jis apskundė prokuratūrai. Ją nagrinės ir Ravičo miesto Šeimos teismas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)