Lietuvos žurnalistų sąjungos organizuojamose varžybose žais aštuonios komandos iš Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos. Iki šiol pagrindinio turnyro rėmėjo „Ūkio banko“ įsteigtą taurę visus tris kartus iškovojo sostinės atstovai.

Pirmą ir trečią turnyrus laimėjo komandos, susivienijusios Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto klube „Press‘as“, o užpernai nugalėjo Vilniaus universiteto komunikacijos fakulteto studentai.

Šiais metais futbolo aikštėje vėl mirgės daug Lietuvoje žinomų veidų. „Press’ui“ atstovaus sporto komentatoriai Žydrūnas Grudzinskas, pernai ne tik iškovojęs nugalėtojo titulą, bet ir nuskynęs geriausio turnyro žaidėjo prizą, Nerijus Kesminas, Romanas Buršteinas, žinomi sporto žurnalistai Tautvydas Vencevičius ir Tomas Langvinis.

LRT komandą į kovą, kaip ir praėjusiais metais, ves valdžia – generalinio direktoriaus pavaduotojas Rimvydas Paleckis. Be jo, komandoje bus sporto žurnalistas Vytaras Radzevičius, muzikologas Darius Užkuraitis.

Tačiau daugiausia žvaigždžių ketina suburti debiutantai – Lietuvos televizijos aktorių rinktinė. Jos garbę gins laidos „Dar pažiūrėsim“ smogiamosios pajėgos – Ramūnas Cicėnas, Giedrius Savickas, Audrius Bružas, populiarus teatro ir televizijos serialų aktorius Andrius Bialobžeskis.

„Draugystės taurės“ laimėtojai įgis teisę atstovauti Lietuvai gegužės mėnesį vyksiančiame tarptautiniame žurnalistų futbolo turnyre. Norą dalyvauti septintus metus iš eilės organizuojamose varžybose jau pareiškė beveik dešimt užsienio šalių žurnalistų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją