Londono „Arsenal“

„Kanonieriai“ nuo 2016 metų negali patekti tarp stipriausių keturių Anglijos komandų, o šį sezoną Mikelio Artetos auklėtiniai pradėjo tiesiog tragiškai – po 16 sužaistų rungtynių su 20 taškų „Premier“ lygoje užimama 13-oji vieta.

Pasak pranešimų, „Arsenal“ žvalgosi į buvusį Londono „Tottenham“ saugą Christianą Erikseną, kuris žiemą paliks Milano „Inter“, o taip pat – į „Lyon“ žvaigždę Houssemą Aouarą. Jei šie atletai Londono klubui bus per brangūs, teks atsigręžti į „Norwich City“ atstovą Emi Buendia.

Pinigų gali atsirasti, jei pavyks atsikratyti Mesutu Ozilu, kuris per savaitę uždirba po 350 tūkst. svarų, nors nerungtyniauja nuo kovo mėnesio.

Londono „Chelsea“

„Aristokratai“ vasarą išleido daugiausiai – jie naujiems pirkiniams prieš sezoną skyrė daugiau nei 200 milijonų svarų. Vis dėlto išlaidoms galo nematyti. Komandos treneris Frankas Lampardas jau planuoja naujus pirkinius, o pagrindinis taikinys yra Londono „West Ham“ saugas Declanas Rice‘as.

„Chelsea“ gretas sausį gali palikti tokie žaidėjai kaip Antonio Rudigeris, Andreasas Christensenas, Kepa Arrizabalaga ar Marcosas Alonso.

„Liverpool“

„Raudoniesiems“ pastiprinimo reikia bene labiausiai. Dabartiniai šalies čempionai išgyvena traumų krizę, dėl kurios ypatingai kenčia gynybos linija – šį sezoną galimai nebežais abu pagrindiniai vidurio gynėjai Virgilas van Dijkas ir Joe Gomezas, bent 3 savaites nerungtyniaus ir Joelis Matipas, todėl vienintelė šioje pozicijoje likusi opcija – klaidų neišvengiantis 19-metis Rhysas Williamsas.

Pasak pranešimų, Jurgenas Kloppas dairosi į Gelzenkircheno „Schalke“ atstovą Ozaną Kabaką, „Lille“ 20-metį Sveną Botmaną, „Torino“ žaidėją Gleisoną Bremerį, o labiausiai norėtų įsigyti Milano „Inter“ gynybos ramstį Milaną Skriniarą, tačiau italai už jį nori daugiau nei 50 mln. svarų. Pinigų „Liverpool“ gali uždirbti parduodant Divocką Origi ir Xherdaną Shaqiri.

„Manchester City“

„Etihad“ stadione sausis turėtų būti ramus. Tiesa, pastebima, jog Pepas Guardiola gali užsimanyti stiprinti kairiojo krašto gynėjo poziciją, kur lūkesčių nepateisina Benjaminas Mendy ir Oleksandras Zinchenko. Gali būti, jog bus žvalgomasi ir puolėjo, nes Sergio Aguero ir Gabrielis Jesusas pastaruoju metu turėjo daug problemų dėl traumų.

„Manchester United“

„Raudonieji velniai“ galimai vėl pabandys įsigyti Dortmundo „Borussia“ jaunąją žvaigždę Jadoną Sancho, tačiau prie jo veikiausiai teks sugrįžti kitą vasarą. Ole Gunnaras Solskjaeras norėtų pastiprinimo ir gynybos linijoje, tačiau žiemą prisivilioti „Leipzig“ atstovą Dayetą Upamecano ar „Brighton“ narį Beną White‘ą bus nelengva.

„Man United“ gali atsisveikinti su Sergio Romero, Marcosu Rojo, Philu Jonesu ir Brandonu Williamsu.

„Tottenham“

Šiaurės Londone beveik didžiausia intriga yra Dele Alli likimas. Saugas neįsipaišė į Jose Mourinho schemas ir iškrito iš rotacijos, o jo paslaugomis aktyviai domisi Paryžiaus „Saint Germain“. Pasak pranešimų, „Tottenham“ į jo vietą gali iš Turino „Juventus“ pasikviesti Sami Khedira.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)