„Karališkasis“ klubas svečiuose 0:1 nusileido „Levante“ vienuolikei, kuriai pergalingą įvartį 79-ąją minutę pelnė Jose Luisas Moralesas.

„Jie pelnė įvartį antruoju savo smūgiu į vartus, o mes savo šansais nepasinaudojome. Tai yra futbolas. Skaudu, nes dabar kritome į duobę“, – apgailestavo Z. Zidanas.

„Morengai“ ne tik pralaimėjo, bet ir prarado traumą vėl patyrusį E. Hazardą. „Real“ žvaigždė susižeidė čiurną ir buvo pakeistas 67-ąją minutę.

Traumos belgą kamuoja visą šį sezoną – dėl jų debiutiniame sezone Madride saugas yra sužaidęs tik 15 rungtynių bei pelnęs tik 1 įvartį.

Prieš savaitę lygiosiomis su Vigo „Celta“ sužaidę „Real“ nukrito į antrąją Ispanijos čempionato vietą. Po 25 turų jie turi 53 taškus, o lydere tapusi „Barcelona“ – 55.


Tiesa, šansą atsigriebti Z. Zidane'o kariauna turės kitą savaitę – sekmadienį namuose ji itin svarbiame „El Classico“ mūšyje namie priims tą pačią „Barceloną“.

Tiesa, dar vienas svarbus mūšis Madrido klubo laukia dar anksčiau – trečiadienį „Real“ namuose stos į pirmąją UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio akistatą su „Manchester City“.

„Kitą savaitę žaidžiame dėl visko. Turime pailsėti ir tinkamai nusiteikti. Privalėsime būti geriausiais, kokiais tik galime būti“, – prieš lemiamus išbandymus sakė Z. Zidanas.

Atnaujinta 14.20

Atlikus išsamius tyrimus paaiškėjo, jog E. Hazardo trauma yra rimta. Belgo kojoje rastas kaulo skilimas, todėl be futbolo jam gali tekti praleisti apie 2 mėnesius.

Pasak niūriausių prognozių, 29-erių futbolininkas šį sezoną į aikštę gali ir nebesugrįžti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)