Kaip praneša portalas Marca.com, Z. Zidane'o sprendimas išvykti klubui buvo netikėtas, vadovybė – nustebinta, tačiau po trumpo šoko reaguoti tenka labai greitai.

Skelbiama, kad Karališkojo klubo atstovai jau išreiškė susidomėjimą dviem galimais Z. Zidane'o įpėdiniais. Vienas jų – „Tottenham Hotspur“ komandą Anglijoje treniruojantis čilietis Mauricio Pochettino, kitas – ilgametis Vokietijos rinktinės strategas Joachimas Lowas.

M. Pochettino toks pasiūlymas buvo netikėtas, treneris planavo pratęsti sutartį su „Hotspur“ klubu – koks sprendimas bus priimtas, kol kas nėra aišku.

Kaip į „Real“ rodomą susidomėjimą reagavo J. Lowas, neseniai pratęsęs sutartį su Vokietijos futbolo federacija iki 2022-ųjų, kol kas nepranešama.

Skelbiama, kad „Real“ vadovų susitikimas, kuriame dalyvavo Jose Angelis Sanchezas, Ramonas Martinezas ir Florentino Perezas, ketvirtadienį už uždarų durų truko visą popietę.

Visgi vėliau penktadienį žiniasklaidoje pasirodė abiejų trenerių reakcijos. „Treniruoti Madridą būtų įdomu, bet aš esu patenkintas darbu Londone“, – teigė M. Pochettino.

J. Lowas buvo kur kas griežtesnis.

„Aš apie tai net nediskutuoju, absoliučiai atmetamas variantas. Mano tikslas – pasaulio čempionatas, tikiuosi kad jie atras tinkamą įpėdinį Zidane'ui“, – pareiškė vokietis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)