Pirmieji šeštadienį ant žaliosios vejos išbėgo dviejų „Žalgirių“ – Kauno ir Vilniaus – futbolininkai.

Įnirtingose rungtynėse, kuriose buvo parodyta net 14 kortelių – 12 geltonų ir 2 raudonos, viską lėmė vaikiška šeimininkų klaida pirmo kėlinio pabaigoje.

43 minutę kauniečių legionierius iš Bisau Gvinėja Rudinilsonas Silva laiku neišmušė kamuolio toliau nuo savo vartų, o kai jau užsimojo tai daryti, buvo per vėlu: Modestas Vorobjovas blokavo jo bandymą ir tuo pasinaudojęs Hugo Videmontas vienu lietimu iš arti pelnė pergalingą įvartį.

78 min. už antrą geltoną kortelę aikštę buvo priverstas palikęs gynėjas Rimvydas Sadauskas, bet mažumoje likęs „Kauno Žalgiris“ kaip tik ėmė pavojingai grasinti svečių vartams.

89 min. tiesioginė raudona kortelė buvo parodyta M. Vorobjovui, tačiau kauniečiams per paskutines minutes išsigelbėti nebepavyko.

Abi komandos praėjusiame ture patyrė nesėkmes rezultatu 0:1: kauniečiai nieko nepešė Marijampolėje, o vilniečiai netikėtai krito nuo „Riterių“.

Sekmadienį 17 val. LFF aikštėje susitiks Vilniaus „Riteriai“ ir Gargždų „Banga“.

Visus mačus tiesiogiai rodo „Delfi TV“ ir portalas Delfi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)