Savo šansu iš pradžių nepasinaudojo Ramūnas Radavičius, vėliau peržiūroje dalyvaujantis puolėjas Vedranas Gercas.

Bosnijos ir Hercegovinos čempionai į pavojingus žalgiriečių išpuolius atsakė įvarčiu. 6-ą minutę greitą ir tikslią ataką surengę varžovai kamuolį į vartus pasiuntė iš kelių metrų atstumo.

Antro kėlinio pradžioje „Željezničar“ futbolininkai savo persvarą padvigubino panašiu stiliumi. 52-ą minutę gynyboje nespėję išsirikiuoti žalgiriečiai buvo priversti antrą kartą traukti kamuolį iš savo vartų tinklo.

Sužaidus valandą suklydo ir bosniai. Gynėjui nesėkmingai atmušus kamuolį jis įriedėjo į vartus.

68-ą minutę antrose rungtynėse iš eilės puikiai suveikė saugo iš Japonijos Takuya Kanai ir lenkų puolėjo Kamilio Bilinskio duetas. T. Kanai perdavė kamuolį į baudos aikštelę, kur savo stichijoje atsidūręs K. Bilinskis tiksliu smūgiu išlygino rezultatą.

Antroje mačo pusėje iniciatyvą akivaizdžiai perėmę Lietuvos vicečempionai kūrė vieną progą po kitos. Galiausiai 81-ą minutę surengta ataka baigėsi įvarčiu. Aktyviai kairiame krašte rungtyniavęs Vaidotas Šilėnas atliko perdavimą Povilui Krasnovskiui, kuris iš artimos distancijos nuginklavo vartininką ir išplėšė pergalę vilniečiams.

VMFD „Žalgiris“ po pergalės prieš Bosnijos ir Hercegovinos čempionus penktadienį sugrįš į Lietuvos sostinę, kur tęs pasiruošimą artėjančiam sezonui.

Prieš kovo 2-ą dieną vyksiančias LFF Supertaurės rungtynes žalgiriečiai paskutinę repeticiją surengs vasario 22-ą dieną. Tądien žali ir balti „Sportima“ arenoje antrą kartą šiame pasirengimo etape susitiks su Latvijos čempione Daugpilio "Daugava".

VMFD „Žalgiris“: Aivaras Bražinskas, Andro Švrljuga, Georgas Freidgeimas, Algis Jankauskas, Egidijus Vaitkūnas, Paulius Janušauskas (54' Povilas Krasnovskis), Takuya Kanai, Kamilis Bilinskis, Pavelas Komolovas (82' Karolis Urbaitis), Ramūnas Radavičius (46' Vaidotas Šilėnas), Vedranas Gercas (65' Mantas Kuklys).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)