„Apsispręsti nebuvo sunku, tiesiog reikėjo susidėlioti visus taškus, kartu su šeima nuspręsti, ko mes norime“, – kalbėjo O. Verbickas.

Jis „Žalgirio“ gretas papildė prieš praėjusį sezoną ir iš karto įsitvirtino ekipos sudėtyje. Per visus turnyrus O. Verbickas sužaidė 46-erias rungtynes ir pagal aikštėje praleistas minutes buvo ketvirtas ekipoje.

A lygoje O. Verbickas praleido tik dvejas rungtynes. Per 34 mačus žaidėjas įmušė 2 įvarčius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Iškovotas A lygos čempionų titulas jam buvo ketvirtas karjeroje.

„Visuomet smagu, kai tampi čempionu. Sezonas buvo sunkus, buvo ir pakilimų, ir nuosmukių. Bet svarbiausia rezultatas – tapome čempionais, laimėjome taurę. Kad patektume į UEFA Konferencijos lygos grupes pritrūko ir sėkmės, ir galbūt tikėjimo. Turime padaryti išvadas ir kitais metais perrašyti istoriją, – kalbėjo O. Verbickas – Asmeniškai visuomet norisi geriau. Pats stengiuosi būti maksimalistas. Tik per darbą galima pasiekti rezultatus. Tą ir turime padaryti kitame sezone.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją