Ramus vaikinas Futbolo.TV pripažino, jog pastaruoju metu pastebi tendenciją, jog kiekvienas sezonas būna truputį geresnis už praėjusį: „Taip įdomiai gaunasi, jog kiekvieni metai man būna vis sėkmingesni ir taip viskas tęsiasi nuo pat Vilniaus „Vėtros“ laikų. Turbūt labiausiai patobulėjau Pakruojyje bei labai apsidžiaugiau sulaukęs „Žalgirio“ pasiūlymo. Šis sezonas man tikrai neblogas.

Vasarą buvau išvykęs į Balstogės „Jagiellonia“ ekipą Lenkijoje, tačiau norėjau su „Žalgiriu“ sudalyvauti UEFA Europos lygoje, tad nusprendžiau, jog užsienis dar palauks“, - apie galimybę vasarą persikelti į „Ekstraklasa“ atskleidė žaidėjas.

Taip pat Artūras papasakojo ir apie vaikystės dilemą: „Buvo toks etapas, kai teko rinktis – mokslai ar futbolas. Mama iš pradžių buvo linkusi į mokslus, tačiau sugebėjau ją įtikinti, jog galiu tapti futbolininku. Dabar abu džiaugiamės, jog tada padarėme teisingą sprendimą.“

Išsamiame Futbolo.TV parengtame reportaže Artūras taip pat pasakoja apie pirmuosius žingsnius futbolą, vaikų sostinės derbį, laiką praleistą „Vilniaus“ ir „Vėtros“ klubuose, retus bėgimus iš pamokų bei debiutą šalies rinktinėje.


 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)