25-erių senegalietis savo karjerą Europoje 2014 metais pradėjo būtent „Crvena Zvezda“ gretose, ir save vadina šio klubo gerbėju.

Duodamas interviu serbų dienraščiui „Sportski žurnal“ M. Mbodjis linkėjo „Raudonajai žvaigždei“ nušvisti pagrindiniame Čempionų lygos turnyre, bet įspėjo, kad snausti antrame atrankos varžybų etape nebus galima.

„Tai nebus lengva kliūtis. Šiam priešininkui reikia nusiteikti maksimaliai rimtai“, – apie „Sūduvos“ komandą sakė žalgirietis.

M. Mbodjis serbams įvardino tai, kuo Lietuvoje labiausiai garsi Vladimiro Čeburino auklėtiniai.

„Šios komandos gynyba – labai stipri. „Sūduvoje“ viskas prasideda nuo jos, ir nesvarbu, su kuo reikia žaisti. Jie išrikiuoja penkių gynėjų liniją, pro kurią prasilaužti labai sunku. Pasikartosiu, jie ginasi puikiai.

Kitas akcentas – kampiniai, kamuolio įmetimai iš užribio ir baudos smūgiai. Tai – labai pavojingi marijampoliečių ginklai. Nepasakysiu, kurią Serbijos komandą „Sūduva“ labiausiai primena, bet nereikia galvoti, kad jų lygis – kaip vidutiniokų ar autsaiderių. Tai būtų klaida“, – aiškino trečią sezoną A lygoje rungtyniaujantis „Žalgirio“ legionierius.

Jis taip pat pridūrė, jog žaidžiant Marijampolėje atmosfera toli gražu nebūna tokia įkaitusi kaip Belgrade, bet pagyrė Lietuvos čempionų aistruolius.

„Jie moka paspausti varžovus ir teisėjus. Namuose „Sūduva“ tikrai stipri. Todėl labai svarbu, kad „Crvena Zvezda“ Belgrade laimėtų bent dviejų įvarčių skirtumu. Pasiekti revanšą Marijampolėje būtų labai sunku“, – svarstė M. Mbodjis.

„Crvena Zvezda“ ir „Sūduvos“ dvikova Belgrade vyks antradienį, nuo 21.30 val. Lietuvos laiku. Atsakomasis mačas Marijampolėje laukia rugpjūčio 1 d., nuo 20.30 val.

Primename, kad pirmame etape Čempionų lygoje debiutavę marijampoliečiai bendru rezultatu 3:2 sensacingai eliminavo APOEL.

Pateikus dar vieną staigmeną, kitame etape lauktų susitikimas su Varšuvos „Legia“ (Lenkija) arba Trnavos „Spartak“ (Slovakija).

Pralaimėjimo atveju, „Sūduva“ kelsis į Europos lygą ir ten trečiame atrankos etape kausis su Jūrmalos „Spartaks“ (Latvija) ir „La Fiorita“ (San Marinas) poros laimėtoju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)