Kroatai susitiko su Ploeščio „Petrolul“ (Rumunija) ekipa ir pralaimėjo jai 0:2 (0:1). Pirmą įvartį į „Dinamo“ komandos vartus įmušė garsusis Adrianas Mutu.

Zagrebo komanda kėlinius žaidė beveik visiškai skirtingomis sudėtimis.

Pirmame rungtyniavo: Antonijo Ježina, Ivo Pinto, Leonardo Sigali, Josipas Šimuničius, Josipas Pivaričius, Arijanas Ademi, Paulo Machado, Domagojus Antoličius, Marko Pjaca, Duje Čopas ir Dejanas Radonjičius.

Antrame žaidė: Marko Mikuličius, Jerko Leko, Jozo Šimunovičius, J. Šimuničius, Luisas Ibanezas, Goncalo Santosas, Jakovas Biljanas, Ante Čoričius, Ivanas Fioličius, Franko Andrijaševičius ir D. Čopas.

Be to, „Dinamo“ paskelbė, kad pasirašė 3-ejų metų sutartį su vartininku Eduardo dos Reisu Carvalho, kuris su Portugalijos rinktine dalyvavo pasaulio čempionate Brazilijoje.

31-erių metų vartininkas savo šalies nacionalinėje komandoje yra sužaidęs 35 rungtynes, bet Brazilijoje buvo atsarginis ir aikštėje praleido tik 5 minutes per mačą su Gana, kai reikėjo pakeisti traumą patyrusį Beto. 2010-ais E. Carvalho buvo pasirašęs 4-erių metų sutartį su italų „Genoa“ ekipa, bet praeitą sezoną buvo paskolintas gimtinės „Braga“ komandai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)