Dienraštis „Blic“ patikslino pirminę informaciją, kuri nebuvo visiškai teisinga ir netgi papiktino patį futbolininką.

Serbijos leidinio teigimu, elektros srovė nukrėtė ne 4, o 7,5 metų puolėjo sūnų Lazarą. Be to, skaudus incidentas įvyko vaikui prisilietus ne prie elektrinės kaimynų tvoros, o prie nuo stulpo nutrūkusio elektros laido, kuris kabojo lauke. Būtent tada berniuką, kuris kieme žaidė su dviem savo draugais, ir nutrenkė itin stipri elektros iškrova.

Sąmonę praradęs Lazaras iškart buvo nugabentas į Vojvodinos klinikas. Kadangi buvo baimintasi dėl jo gyvybės, vaikui, kentusiam didžiulį skausmą, buvo sukelta dirbtinė koma.

Visgi po kurio laiko berniuko savijauta pagerėjo ir jis pabudo.

Nors grėsmės mažamečio gyvybei nebėra, jis neteko dalies galūnių – gydytojams teko amputuoti jo ranką ir tris kojos pirštus.

Nepaisant to, medikai tikino, kad jie laiko tikru stebuklu tai, kad Lazaras apskritai išgyveno.

Po nelaimės A. Kaludžerovičius, kuris iš viso augina tris sūnus, nusprendė daryti pertrauką sportininko karjeroje ir artimiausiu metu visą savo dėmesį ir rūpestį skirti tik nukentėjusiajam.

Penktadienį buvo pranešta, kad „Žalgirio“ ir A. Kaludžerovičiaus keliai išsiskyrė, o legionierius iš Serbijos dėl asmeninių aplinkybių į Lietuvą nebegrįš.

Klubas turėjo galimybę pratęsti bendradarbiavimą su puolėju, tačiau futbolininkas pats informavo apie apsisprendimą likti gimtinėje.

„Tikiuosi, kad tai ne „viso gero“, o „iki pasimatymo“. Norėčiau čia vėl sugrįžti, jei tokia galimybė pasitaikytų ateityje. Gaila, kad negalėsiu vėl būti su komandos draugais ir ginti čempionų titulo, vėl parungtyniauti Čempionų lygoje. „Žalgirio“ aistruoliams siunčiu geriausius linkėjimus“, – teigė A. Kaludžerovičius.

„Žalgiris“ savo ruožtu taip pat padėkojo A. Kaludžerovičiui už ryškų indėlį į iškovotus trofėjus bei palinkėjo didžiausios sėkmės ir stiprybės sunkiu gyvenimo laikotarpiu.

Serbas į „Žalgirį“ atvyko praėjusių metų vasarą ir 4 įvarčiais per 9 rungtynes prisidėjo prie komandos triumfo A lygoje, taip pat pasižymėjo UEFA Europos lygos ir LFF taurės varžybose. Vilniaus klube jis žaidė ir 2016 metais, tuomet tapo rezultatyviausiu A lygos žaidėju.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)