Čia žalgiriečiai trečiadienį sužais atsakomąsias UEFA Čempionų lygos rungtynes su „Astanos“ futbolininkais, su kuriais pirmasis mačas Vilniuje pasibaigė nulinėmis lygiosiomis.

Žalgiriečiai Lietuvos sostinę paliko po pirmadienio treniruotės LFF stadione, o po persėdimo Minske, Astanoje nusileido maždaug 4 valandą ryte Lietuvos laiku.

„Pagaliau pasiekėme Kazachstaną. Labai smagu. Šiek tiek užkąsime ir tada – į lovas, nes reikia pailsėti ir tada ruoštis treniruotei.

Kadangi praėjusiais metais teko keliauti apie 18-20 valandų Braziliją, tai palyginus su ja, ši kelionė visai neprailgo. Žinoma, buvo įvairiausių kuriozų oro uostuose, vėlavo lėktuvai. Bet svarbiausia tai, kad jau atkeliavome į Kazachstaną, belieka atgauti jėgas ir ruoštis rungtynėms“, – po kelioniniais įspūdžiais dalinosi Mantas Kuklys.

Futbolininkas atskleidė, kad pakeliui į viešbutį teko pasidairyti po išvaizdžią Kazachstano sostinę, taip pat papasakojo ir apie žaidėjų laukiančią dienotvarkę.

„Teko važiuojant viešbučio link pasidairyti po miestą, jis tikrai gražus ir, atrodo, naujai apstatytas. Bus įdomu pamatyti ir stadioną.

Antradienį pabudę papusryčiausime, vėliau vyks video analizė. Tada, aišku, pietūs, vakare – treniruotė ir poilsis. Būtent poilsis šiuo metu, matyt, yra pats svarbiausias dalykas, nes kelionė buvo gan sunki“, – pasakojo M. Kuklys.

Atsakomasis UEFA Čempionų lygos mačas Vilniaus „Žalgirio“ ir „Astanos“ įvyks jau šį trečiadienį, liepos 20-ąją. Rungtynių pradžia – 17 valandą Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)